Este

Julkaisija marraskuu 5th, 2019 | tekijä Margit Ticklén

0

Forsten: “SRL:tä puuttuvat aseet”

Mikael Forsten pitää ratsastajien odotuksia SRL:n suhteen osin ylimitoitettuina. SRL:n hallituksen puheenjohtajan ja kilparatsastajan rooleissa kansainvälistä kilpailumaailmaa tutkaileva Forsten muistuttaa, että suomalaisilla on mahdollisuus osallistua MC-osakilpailuihin vain,…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • HippoSport