Koulu

Julkaisija lokakuu 4th, 2019 | tekijä Margit Ticklén

0

Der Kleine Lord 70,80%, Dambacu 69,63%, Denzel 68,78%

Tini Böckmann ja Der Kleine Lord (Danone I – Dorreschwee) ylittivät jälleen 70 prosenttia Saksassa kansallisessa GP-ohjelmassa. Tällä kertaa kotitallillaan Schenfeldissä, missä kilpaili kahdeksan kuukauden tauon jälkeen…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Forsten-Pentti Stables

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Stable Nova

  • Kilon talli

  • HippoSport