Artikkelit

Julkaisija syyskuu 15th, 2019 | tekijä Margit Ticklén

0

Kittel: “Hyvä ratsastaja mukautuu hevoseen”

Ruotsin kouluratsastuksen valovoimaisin tähtiratsastaja Patrik Kittel, 43, oli pari viikkoa sitten Rotterdamin EM-kilpailuissa Well Donella (Fürstentraum – Walt Disney) kahdeksas. Hänen GP-tuloksensa oli päälle 78 prosenttia ja…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • HippoSport

 • Malmgaard´s Dressage Horses

 • Nnequestrian

 • Forsten-Pentti Stables

 • sti-aromaa