Artikkelit

Julkaisija syyskuu 15th, 2019 | tekijä Margit Ticklén

0

Kittel: “Hyvä ratsastaja mukautuu hevoseen”

Ruotsin kouluratsastuksen valovoimaisin tähtiratsastaja Patrik Kittel, 43, oli pari viikkoa sitten Rotterdamin EM-kilpailuissa Well Donella (Fürstentraum – Walt Disney) kahdeksas. Hänen GP-tuloksensa oli päälle 78 prosenttia ja…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • Stable Nova

  • HippoSport

  • Forsten-Pentti Stables