Este

Julkaisija syyskuu 13th, 2019 | tekijä Margit Ticklén

0

Menestys Moskovassa jatkuu

Viime viikonloppuna saivat suomalaisten Hanna Nikanderin ja Liisa Lähdesmäen kasvattamat hevoset Carlos ja Renessin Moskovassa kolmen tähden kilpailuissa kovat 155-GP-sijoitukset. Renessin myös kaksi muuta rahasijaa. Nyt samat…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • sti-aromaa

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • HippoSport

 • Malmgaard´s Dressage Horses

 • Nnequestrian