Este

Julkaisija syyskuu 12th, 2019 | tekijä Margit Ticklén

0

Peltokoski syytön, For Fun jatkaa

Ratsastuksessa tapahtuu uskomattomilta tuntuvia asioita. Esteratsastaja Ville Peltokoski on roikkunut niin sanotusti löysässä hirressä keväästä, jolloin hänen hevosestaan For Funista löytyi Espanjassa kahden tähden kilpailuissa otetussa dopingnäytteessä…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Forsten-Pentti Stables

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • Stable Nova

  • HippoSport