Este

Julkaisija syyskuu 9th, 2019 | tekijä Margit Ticklén

0

Kati Lekanderille Saksan kultainen ratsastajamerkki

En millään tahtonut ensin uskoa todeksi sitä, että Kati Lekander vasta elokuussa olisi saanut Saksan ratsastajainliiton kultaisen ratsastajamerkin. Nimittäin jos katsoo hänen tietojaan Saksan ratsastajainliiton sivuilla on…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Stable Nova

  • Kilon talli

  • HippoSport

  • sti-aromaa

  • Forsten-Pentti Stables