Este

Julkaisija syyskuu 8th, 2019 | tekijä Margit Ticklén

0

Haikarainen palasi – ainakin hetkeksi

2000-luvun lopussa veti Minna Haikarainen hyvin 130-140-tasolla pienellä ja ketterällä Little Fair -tammalla. Tuli nuorten SM-kultamitalikin. Sitten Haikarainen katosi. Ilmaantuakseen viime kaudella takaisin. Mitä tapahtui? Ja mikä…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • sosath

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • HippoSport

 • Stall Solbacka

 • Nnequestrian