Koulu

Julkaisija syyskuu 8th, 2019 | tekijä Margit Ticklén

0

BC-finaalit: Destello, Escorial, Valverde ja Zum Glück

Saksan Warendorfissa on tänä viikonloppuna kilpailtu Saksan nuorten hevosten mestaruuskilpailut, Bundeschampionat (BC). Suomessa samaan aikaan pidettävät Suomenratsujen Kuninkaalliset ovat eräänlainen kopio BC-kilpailuista. Sovellettuna kotimaisen rodun tarpeisiin. Saksassa…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Forsten-Pentti Stables

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Stable Nova

  • Kilon talli

  • HippoSport