Koulu

Julkaisija elokuu 19th, 2019 | tekijä Margit Ticklén

0

Theodorescu: “EM:t? Parasta ikinä”

Tullessani eilen Rotterdamiin kohtasin jo ensimmäisen tunnin aikana neljä ihmistä, joita kaikkia olisin halunnut pidempäänkin haastatella: Monica Theodorescun, Isabell Werthin, Kyra Kyrklundin ja Ettan Ehrnroothin. Theodorescun kanssa…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • sosath

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • HippoSport

 • Stall Solbacka

 • Nnequestrian