Este

Julkaisija elokuu 19th, 2019 | tekijä Margit Ticklén

0

Jyläs veikkaa: Ruotsi, Saksa, Irlanti

Juulia Jyläs toi eilen illalla Rotterdamin EM-kilpailukeskukseen oriinsa Finishing Touch Wareslagen (Quival – Toulon). Estehevosten EM-hevostarkastus on tänään iltapäivällä. Jyläksen mukaan käsilläolevat EM:t ovat kaikella muulla tapaa…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • Stable Nova

  • HippoSport

  • Forsten-Pentti Stables

  • sosath