Este

Julkaisija elokuu 18th, 2019 | tekijä Margit Ticklén

0

140+-sijat: Campitello, Norris, Singa, Ceedah, Elano

Taas on satu monta hyvää uutista esteratsastuksen 140-tasolta. Saksassa on Niklas Aromaa tehnyt ori Campitellolla (Cador – Quick Star) 0-4 -tuloksen 145-luokassa ja sijoittunut 11.:sta. Belgiassa taas…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Stable Nova

  • Kilon talli

  • HippoSport

  • sti-aromaa

  • Forsten-Pentti Stables