Este

Julkaisija elokuu 8th, 2019 | tekijä Margit Ticklén

0

Mitä kuuluu, Jessica Timgren-Forss?

Kun Alahärmän GP-osakilpailun yhteydessä alkoi mietityttää, keitä kaikkia sieltä puuttui, tuli yhtenä mieleen Jessica Timgren-Forss. Takavuosina Timgren-Forss kiersi kotimaan kilpailuja 3-4 hevosen kanssa. Äkkiä en kuitenkaan muistanut,…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Stable Nova

 • Malmgaard´s Dressage Horses

 • HippoSport

 • Nnequestrian

 • Forsten-Pentti Stables

 • sosath

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli