Este

Julkaisija heinäkuu 23rd, 2019 | tekijä Margit Ticklén

0

Maija Yli-Huhtala nostaa tasoa

Savonlinnan kesän kohokohtaan Oopperajuhliin tiiviisti liittyvä Opera Games-kilpailu kärsi tänä vuonna väenvähyydestä itse areenan puolella. Yleisöä oli, mutta ratsastajia vain kourallinen. Kun Susanna Granrothkin oli paikalla uusien…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Forsten-Pentti Stables

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Stable Nova

  • Kilon talli

  • HippoSport