Koulu

Julkaisija heinäkuu 14th, 2019 | tekijä Margit Ticklén

0

Tuominen & G-Renzo lähellä GP:ta

Pilvi Tuominen ja G-Renzo (Krack C – Wendekreis) voittivat Lappeenrannan kouluratsastuskilpailuissa kuluneena viikonloppuna kaikki kolme vaikeinta luokkaa: Intermediate A:n ja B:n sekä tänään kilpaillun Intermediaire II:n. Pikkumestaruuden…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • Stable Nova

  • HippoSport

  • Forsten-Pentti Stables

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo