Artikkelit

Julkaisija heinäkuu 13th, 2019 | tekijä Margit Ticklén

0

von Eckermann matkalla Helsinkiin

Kesäkuun lopussa julkaistulla WBFSH:n hevosrankinglistalla nousi ykköseksi Henrik von Eckermannin tamma Mary Lou (Montendro – Portland L). Mary Lou on tällä kaudella voittanut neljä viiden tähden 160-luokkaa.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Malmgaard´s Dressage Horses

 • HippoSport

 • Nnequestrian

 • Forsten-Pentti Stables

 • sosath

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses