Artikkelit

Julkaisija heinäkuu 12th, 2019 | tekijä Margit Ticklén

0

Bloomberg, 12 vuotta myöhemmin

Viime yönä oli ehkä toinen tai kolmas kerta 12 vuoden aikana, kun kirjoitin johonkin artikkeliini Georgina Bloombergin nimen. Koska muistin hänet Haminan NC-kilpailusta vuonna 2007. Kiertelin korkealla…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • Stable Nova

  • HippoSport

  • Malmgaard´s Dressage Horses

  • Forsten-Pentti Stables

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo