Koulu

Julkaisija heinäkuu 9th, 2019 | tekijä Margit Ticklén

0

Österholm jo kahdella finaaliin

Ruotsin SWB-quotassa nuorten hevosten MM:iin lähetettävät kouluratsut selviävät kuluvalla viikolla Falsterbossa. Suomea edustava Yvonne Österholm tiesi etukäteen, että kuusivuotias, KWPN-rekisteriin merkitty ori Ironman (Bordeaux – Rousseau) tulee…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • Stable Nova

  • HippoSport

  • Stall Solbacka

  • Forsten-Pentti Stables

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo