Artikkelit

Julkaisija heinäkuu 3rd, 2019 | tekijä Margit Ticklén

0

Lövstassa tehdään varsoja – ja Nina Känsälästä tohtori

Tinne Vilhelmson-Silfvenin ratsastaessa tällä viikolla Ainon NC:ssa on paikallaan kertoa, mitä kaikkea hänen taustallaan on. Nimittäin Vilhelmson-Silfvenin kotitalli Lövsta Stuteri on paitsi kilpatalli myös oriasema ja siittola.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • Stable Nova

  • HippoSport

  • Forsten-Pentti Stables

  • sosath