Koulu

Julkaisija kesäkuu 29th, 2019 | tekijä Margit Ticklén

0

PM, koulu: Fia viides GP kürissä

Tänään illalla Århusissa päättynyt senioreiden kouluratsastuksen PM-kilpailu toi viime metreillä helpotusta ahdistukseen. Mikaela Fabricius-Bjerre palasi vanhaan tapaansa ratsastaa Skovlunds Gaminia (Gagarin – Saint Cloud) ja pääsi sen…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Stable Nova

  • Kilon talli

  • HippoSport

  • sti-aromaa

  • Forsten-Pentti Stables