Este

Julkaisija kesäkuu 10th, 2019 | tekijä Margit Ticklén

0

Ranta-Aho 5 vp. nyt 160-GP:ssa

Mitäs tässä voi muuta kuin hymyillä? Aivan: Jasmin Ranta-Aholla, 25, on tekemisissään hyvä flow päällä. Perjantain 150-tason nollaradan jälkeen hän kokeili tänään ensimmäistä kertaa elämässään 160-esteitä. Ja…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • sti-aromaa

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Malmgaard´s Dressage Horses

 • HippoSport

 • Nnequestrian

 • Forsten-Pentti Stables