Este

Julkaisija kesäkuu 8th, 2019 | tekijä Margit Ticklén

0

Ranta-Aho CSI4* 150 cm 0 vp.

Pieni nainen eikä hevonenkaan hirvittävän iso. He kuitenkin pöräyttivät tänään Wiesbadenissa, Saksassa neljän tähden 150-luokan nollilla. Ja aikovat hypätä maanantaina 160 senttimetrin GP:n. Jasmin Ranta-Aho ja Dixon…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • sosath

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Malmgaard´s Dressage Horses

 • HippoSport

 • Nnequestrian

 • Forsten-Pentti Stables