Este

Julkaisija kesäkuu 7th, 2019 | tekijä Margit Ticklén

0

Long time, no see: Evis!

Juulia Jyläksen Tanskassa ottaman 160-voiton jälkeen tuntui viime viikonloppu suomalaisten 140-tuloksineen “hiljaiselta”. Tästä voi tulla jännittävämpi, sillä liikkeellä ovat Anna-Julia Kontio Belgiassa sekä nuoret tähtemme Eveliina Talvio…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • sosath

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • HippoSport

 • Malmgaard´s Dressage Horses

 • Nnequestrian