Artikkelit

Julkaisija kesäkuu 5th, 2019 | tekijä Margit Ticklén

0

Vihti DC siirtyy aurinkosähköön

Matti Karkkolaisen, 67, tuntevat kaikki Suomessa kilparatsastusta harrastavat. Niin kasvona tuomaritornissa kuin äänenä kaiuttimissa. Ennen kaikkea Karkkolainen on kuitenkin tallinpitäjä Vihdistä. Hän perusti Vihti Dressage Centerin kouluratsastusta…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • Stable Nova

  • HippoSport

  • Malmgaard´s Dressage Horses

  • Forsten-Pentti Stables

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo