Artikkelit

Julkaisija kesäkuu 3rd, 2019 | tekijä Margit Ticklén

0

Kyra, 1/2: Intohimo ja sen siirtäminen

Aikana, jolloin kouluratsastuksen suosiosta lajina herätellään kysymyksiä eri puolilla maailmaa ja sen olympiastatus on kyseenalaistettu on helpottavaa puhua sellaisen lajientusiastin kanssa kuin Kyra Kyrklund, 67. Kyrklundilla on…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • Stable Nova

  • HippoSport

  • Stall Solbacka

  • Forsten-Pentti Stables

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo