Artikkelit

Julkaisija toukokuu 22nd, 2019 | tekijä Margit Ticklén

0

McLeanin matka GP-ratsastajaksi

Moni meistä tuntee australialaisen Warwick McLeanin, 37, valmentajana. Parhaillaankin McLean on Suomessa valmentamassa – Kirkkonummen Nissalassa. Kilparatsastajana McLean ei ole yhtä tunnettu. Sinnikkäästi hän silti on kouluttautunut…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Forsten-Pentti Stables

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Stable Nova

  • Kilon talli

  • HippoSport