Koulu

Julkaisija toukokuu 17th, 2019 | tekijä Margit Ticklén

0

Terhi Stegars taas 68+ GP:ssa

Kouluratsastajien villit kilpailuviikot jatkuvat. Tuntuu, etteivät suomalaiset kouluratsastajat ole kertaakaan aiemmin olleet tällä tahdilla mukana kansainvälisissä kilpailuissa jo keväällä. Eilisten Mikaela Fabricius-Bjerren tulosten päälle saatiin tänään kaksi…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Forsten-Pentti Stables

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Stable Nova

  • Kilon talli

  • HippoSport