Koulu

Julkaisija toukokuu 17th, 2019 | tekijä Margit Ticklén

0

Terhi Stegars taas 68+ GP:ssa

Kouluratsastajien villit kilpailuviikot jatkuvat. Tuntuu, etteivät suomalaiset kouluratsastajat ole kertaakaan aiemmin olleet tällä tahdilla mukana kansainvälisissä kilpailuissa jo keväällä. Eilisten Mikaela Fabricius-Bjerren tulosten päälle saatiin tänään kaksi…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • HippoSport

 • Stall Solbacka

 • Nnequestrian

 • Forsten-Pentti Stables

 • sosath

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo