Koulu

Julkaisija toukokuu 17th, 2019 | tekijä Margit Ticklén

0

Aalborg: Unelmapari ja stiplujen päivä

Aalborgin CDI3* -kilpailu on usein ollut suomalaisten matkakohde. Nyt sinne olivat jossain vaiheessa tulossa niin Henri Ruoste, Stella Hagelstam kuin Mikaela Fabricius-Bjerre. Vain jälkimmäinen lopulta starttasi eilen…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • HippoSport

 • Nnequestrian

 • Forsten-Pentti Stables

 • sti-aromaa

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses