Artikkelit

Julkaisija toukokuu 15th, 2019 | tekijä Margit Ticklén

0

Sopivat käsineet, parempi tuntuma

Hagenin kilpailuissa pari viikkoa sitten tuli hurjia sadekuuroja. Ratsastajat kastuivat hetkessä läpimäriksi. Myös käsineet kastuivat, jolloin hevosenhoitajat kaivoivat laukuistaan juuri ennen kilpailijoiden suoritusta uuden, kuivan parin ratsastajan…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Forsten-Pentti Stables

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Stable Nova

  • Kilon talli

  • HippoSport