Este

Julkaisija toukokuu 14th, 2019 | tekijä Margit Ticklén

0

Jönsson saanut keltaisen kortin

Ruotsia edustava esteratsastaja Fredrik Jönsson, joka Suomessa tunnetaan Piia Pantsu-Jönssonin puolisona, on saanut jo 1,5 kuukautta sitten Espanjassa keltaisen kortin CSI4*-kilpailuissa. Rangaistus on annettu hevosen huonosta kohtelusta.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Nnequestrian

 • Forsten-Pentti Stables

 • sosath

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • HippoSport