Este

Julkaisija toukokuu 14th, 2019 | tekijä Margit Ticklén

0

Jönsson saanut keltaisen kortin

Ruotsia edustava esteratsastaja Fredrik Jönsson, joka Suomessa tunnetaan Piia Pantsu-Jönssonin puolisona, on saanut jo 1,5 kuukautta sitten Espanjassa keltaisen kortin CSI4*-kilpailuissa. Rangaistus on annettu hevosen huonosta kohtelusta.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Stable Nova

  • Malmgaard´s Dressage Horses

  • HippoSport

  • Nnequestrian

  • Forsten-Pentti Stables

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Kilon talli