Koulu

Julkaisija toukokuu 13th, 2019 | tekijä Margit Ticklén

0

Robinsonille voitot Portugalissa

Jotain unohtui tänään kokonaan. Se, että Yvonne Österholmin ja Janni Martikaisen ohella myös Joanna Robinson teki hyvät tulokset pikkukierroksella kuluneena viikonloppuna. Robinson sai sekä PSG-ohjelmassa että Intermediare…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • HippoSport

 • Nnequestrian

 • Forsten-Pentti Stables

 • sti-aromaa

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli