Koulu

Julkaisija toukokuu 13th, 2019 | tekijä Margit Ticklén

0

Pikkukierrosta Ruotsissa ja Suomessa

Kouluratsastajilla oli Niina Nilosaarta lukuunottamatta pikkukierrosviikonloppu, sillä Kangasalalla alkoi tason kotimaan tärkein sarjakilpailu. Aloitus oli PSG-ohjelmassa, mutta jatkossa mennään Inter I:stä. Kangasalalla voitti Janni Martikainen Cornando van…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Nnequestrian

 • Forsten-Pentti Stables

 • sosath

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • HippoSport