Koulu

Julkaisija toukokuu 13th, 2019 | tekijä Margit Ticklén

0

Pikkukierrosta Ruotsissa ja Suomessa

Kouluratsastajilla oli Niina Nilosaarta lukuunottamatta pikkukierrosviikonloppu, sillä Kangasalalla alkoi tason kotimaan tärkein sarjakilpailu. Aloitus oli PSG-ohjelmassa, mutta jatkossa mennään Inter I:stä. Kangasalalla voitti Janni Martikainen Cornando van…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • Stable Nova

  • HippoSport

  • Forsten-Pentti Stables

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo