Artikkelit

Julkaisija toukokuu 11th, 2019 | tekijä Margit Ticklén

0

“Hevosten kouluttaminen on ihanaa”

On totta, että Charlotte Dujardinin paikkaa ratsastusmaailman huipulla on vaikea ulkopuolisen arvioida juuri nyt. Hän kilpailee enimmäkseen kotimaassaan Englannissa, missä kansainvälisiä kilpailuja on sopivasti kerran kuussa. Kuitenkin,…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • Stable Nova

  • HippoSport

  • Forsten-Pentti Stables

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo