Este

Julkaisija toukokuu 6th, 2019 | tekijä Margit Ticklén

0

Ainon 145-GP: ralliveri kiehui taas

Ainossa, Järvenpäässä eilen kilpailluissa esteGP-sarjan avauksissa lähti lopulta 29 ratsukkoa senioreissa ja 17 ratsukkoa nuorissa. Senioreissa Sanna Backlund päästi ralliveren valloilleen ja paukutti Escadalla (Tangelo van de…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Kilon talli

  • Stable Nova

  • HippoSport

  • Forsten-Pentti Stables

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses