Este

Julkaisija huhtikuu 13th, 2019 | tekijä Margit Ticklén

0

Ehrnrooth toipuu, mutta hitaasti

Kaksi kuukautta sitten olkavartensa pahasti murtanut esteratsastaja Marina Ehrnrooth on kuluvan viikonlopun Hollanti-Belgia – akselilla. Katsomassa hevosiaan, joista tamma Luikan (Luidam – Renville) olisi pitänyt jo varsoa…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • HippoSport

 • Nnequestrian

 • Forsten-Pentti Stables

 • sosath

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses