Koulu

Julkaisija maaliskuu 15th, 2019 | tekijä Margit Ticklén

0

10. GP-tulos: Niina Nilosaari 66,04%

Suomalaiset kouluGP-ratsastajat ovat olleet tänä keväänä ennätysvauhdilla liikkeellä. Tänään perjantaina teki Niina Nilosaari Englannissa, Keysoessa tuloksen 66,04 prosenttia. Se oli 10. suomalaisen tekemä kansainvälinen GP-tulos tälle kaudelle.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • sti-aromaa

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Malmgaard´s Dressage Horses

 • HippoSport