Koulu

Julkaisija maaliskuu 14th, 2019 | tekijä Margit Ticklén

0

GP: Stegars 68%, Hagren 66%

Nyt se on sanottava, maajoukkuevalmentaja Rien van der Schaftin suulla: Terhi Stegars ratsasti tänään s’Hertogenboschissa hyvin. Ilman virheitä, ja hevosen elastisuutta GP-ohjelman loppua kohti parantaen. Thai Peen…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • sosath

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • HippoSport