Artikkelit

Julkaisija maaliskuu 7th, 2019 | tekijä Margit Ticklén

0

Severon salaisuus

Herningissä odotetaan huomista kouluratsastuksen GP-ohjelmaa monista syistä. Yksi merkittävimmistä on Severo Jurado Lopezin ja yhdeksänvuotiaan tamma Fiontinin  (Fassbinder – Romanov) kansainvälinen GP-debyytti. Fiontini on kolmikertainen nuorten hevosten…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Nnequestrian

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • sti-aromaa

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Malmgaard´s Dressage Horses

 • HippoSport