Este

Julkaisija maaliskuu 7th, 2019 | tekijä Margit Ticklén

0

Aromaalla hieno 140-145 -aloitus

Tänään torstaina saatiin hyvä startti viikonlopun esteluokkiin Herningissä, Tanskassa. Laura Aromaa hyppäsi kolme 140-145 -luokkaa ja kaikissa perusradat puhtaasti. Myös Mikko Piirala teki aamun 140-luokassa tuplanollan Cayenne…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • sosath

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • HippoSport