Este

Julkaisija maaliskuu 3rd, 2019 | tekijä Margit Ticklén

0

Mitä Rautanen sanoo, se tapahtuu!

Uskomaton, hieno juttu. Susanna Rautasen luotto Tanskasta vuotiaana hankittuun Damgaard’s Heartlandiin (Heartbeat – Lucky Light) ei ole ollut turha eikä epärealistinen. Espanjassa Sunshine Tourilla ruuna on hypännyt…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • HippoSport

 • Nnequestrian

 • Forsten-Pentti Stables

 • sosath

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli