Artikkelit

Julkaisija maaliskuu 3rd, 2019 | tekijä Margit Ticklén

0

“Lapset oppivat matkimalla”

Rothenberger on nimi, josta kilparatsujen maailmassa on puhuttu viimeiset 30 vuotta. Saksalais-hollantilaisessa perheessä on vanhempien Svenin ja Gonnelienin lisäksi kolme 19-26-vuotiasta lasta: Sanneke, Sönke ja Semmieke. He…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Stable Nova

  • HippoSport

  • Forsten-Pentti Stables

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Kilon talli