Koulu

Julkaisija helmikuu 26th, 2019 | tekijä Margit Ticklén

0

Helgstrand rekrytoi kilpailijoiltaan

Toissapäivänä istuin h-moilasena tietokoneen ruudun ääressä. Tanskalaisen Blue Hors-siittolan pitkäaikainen jalostusjohtaja, kaikista jalostusvalinnoista vastannut Esbjen Moller oli irtisanoutunut. Alkaen heti. Mietin, ketä Blue Horsilla seuraavaksi oriista voisin…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • Stable Nova

  • HippoSport

  • Forsten-Pentti Stables

  • sti-aromaa