Koulu

Julkaisija tammikuu 28th, 2019 | tekijä Margit Ticklén

0

Stegars janoaa 5* -kilpailuihin

Suomen aktiivikouluratsastajista kansainvälisessä GP-ssa kokeneimmat ovat tällä hetkellä Ettan Ehrnrooth, Emma Kanerva ja Terhi Stegars. Ehrnrooth, koska on kilpaillut kansainvälisesti 1990-luvulta alkaen. Kanervalla taas on GP-tuloksia yli…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • HippoSport

 • Nnequestrian

 • Forsten-Pentti Stables

 • sti-aromaa

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli