Koulu

Julkaisija tammikuu 13th, 2019 | tekijä Margit Ticklén

0

Jenny Eriksson valmentaa Erkylässä

Elossa olevien olympiaratsastajiemme lista on lyhyt. Siinä on yksi esteratsastaja, kaksi kenttäratsastajaa ja kahdeksan kouluratsastajaa. Jälkimmäiset ovat 2012 Lontoossa olleet Emma Kanerva ja Mikaela Fabricius-Bjerre, vuodesta 2008…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • sosath

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • HippoSport

 • Nnequestrian