Koulu

Julkaisija tammikuu 12th, 2019 | tekijä Margit Ticklén

0

Robinson aloitti GP:ssa Espanjassa

Huisaa. Vastaavasta vauhdista kuin Joanna Robinsonilla (ent. Gadd) ei ole muiden kohdalla kuultu. Synnytettyään toisen lapsensa 1,5 vuotta sitten Robinson palasi nuoruudenharrastuksensa kouluratsastuksen pariin. Vuotta myöhemmin hän…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • Stable Nova

  • Stall Solbacka

  • HippoSport

  • Forsten-Pentti Stables