Este

Julkaisija tammikuu 10th, 2019 | tekijä Margit Ticklén

0

Kontio uusilla hevosilla kilpailuissa

Anna-Julia Kontion, 27, uusi elämä Belgiassa on tänään jälleen askeleen pidemmällä. Kontio aloittaa kilpailemisen 11-vuotiaalla tamma Destanylla (Landjoker – Cassini II) 130-luokassa nyt illalla ja yhdeksänvuotiaalla tamma…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • sosath

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • HippoSport

 • Nnequestrian