Este

Julkaisija tammikuu 8th, 2019 | tekijä Margit Ticklén

0

“Pulkkasen paikka” on auki

Suomen esteratsastusurheilun nuoriin valopilkkuihin pitkään  lukeutunut Miisa Pulkkanen on tällä hetkellä Riikassa, Latviassa, eikä ratsasta lainkaan. Pulkkanen keskittyy lääketieteen opintoihinsa ja pelaa siinä sivussa jalkapalloa pari kertaa…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Malmgaard´s Dressage Horses

 • HippoSport

 • Nnequestrian

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • sti-aromaa

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses