Jalostus

Julkaisija tammikuu 8th, 2019 | tekijä Margit Ticklén

0

Niirasten astutukset kysymysmerkki

Helena ja Jukka Niirasen Carrus Dressage -talli on toiminut Ypäjän naapurissa jo yli 10 vuotta. Alku oli kiihkeä: “vapaampaa kasvatusta” ja markkinointia varten perustettiin hannoverinhevosyhdistys. Sittemmin Niiraset…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • sti-aromaa

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • HippoSport

 • Nnequestrian

 • Forsten-Pentti Stables