Koulu

Julkaisija tammikuu 6th, 2019 | tekijä Margit Ticklén

0

Terhi Lehtimäki myi Wilma II:n

Tanskassa vaikuttava kouluratsastaja Terhi Lehtimäki on myynyt pitkäaikaisen ratsunsa Wilma II:n (Worldly I – Trapper). Lehtimäki on kilpaillut Wilma II:lla paljon pikkukierrostasolla, myös kansainvälisesti. Viimeksi Blue Hors-siittolan…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • sosath

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • HippoSport

 • Nnequestrian