Artikkelit

Julkaisija joulukuu 20th, 2018 | tekijä Margit Ticklén

0

Uusinta uutta jalustimissa?

Vuosi sitten kävin näihin aikoihin läpi erilaisia satulavöitä. Nyt vuorossa ovat jalustimet. Joissa, pyhä jysäys sentään, on menty hurjin askelin eteenpäin yksinkertaisesta metallijalustimesta, joka vielä 2000-luvun alussa…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Forsten-Pentti Stables

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • Stable Nova

  • HippoSport

  • Malmgaard´s Dressage Horses