Este

Julkaisija joulukuu 20th, 2018 | tekijä Margit Ticklén

0

Engblom jatkaa Carmandalla

Susanna Granrothin alla reilun vuoden ajan nähty FWB-tamma Carmanda (Cardento – Königin’s Sohn) on aloittanut kilpailemisen uuden omistajansa, juniori Jasmin Engblomin alla 120-tasolla. Jessica Oleniuksen kasvattama Carmanda…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • sosath

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • HippoSport

 • Malmgaard´s Dressage Horses

 • Nnequestrian